Yhdistä useat lainat yhdeksi lainaksi

By laina-laskuri.fi


Posted On 03 Jul 17 - 01:07:00Yhdistä useat lainat yhdeksi lainaksi

Oletko ajautunut velkakierteeseen? Useiden eri lainojen ja pikavippien ottaminen eri yhtiöiltä käy pidemmällä aikavälillä kalliiksi. Alunperin arjen helpottamiseksi otetut lainat voivatkin yllättäen aiheuttaa päinvastaisen lopputuloksen, jossa taloudellinen tilanne kärsii entisestään. Mutta ei hätää, tähänkin on ratkaisu! Yhdistämällä lainat voit pienentää lainoista koituvia kuukausittaisia kustannuksia ja lisäksi yhden lainan hallinnoiminen on helpompaa kuin lukuisten pienten lainojen.

Lainojen yhdistäminen – miksi se kannattaa

Konkreettisesti lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden pienien velkojen keräämistä yhden isomman lainan alaisuuteen. Lainojen hakeminen on tehty nykyään erittäin helpoksi ja etenkin nopeisiin ja yksinkertaisiin pikavippeihin turvautuminen voi olla hyvinkin houkutteleva kurjan taloudellisen tilanteen aiheuttaessa päänvaivaa. Mikäli lainan ehtoihin ja siitä koituviin kuluihin ei perehdy huolellisesti, voivat lainan todelliset korot päästä yllättämään. Tämän vuoksi kannattaakin kilpailuttaa ja verrata lainoja huolellisesti ennen lainan hakemista.

Jos kuitenkin olet erehtynyt ottamaan kalliita lainoja, näistä kertyy helposti mittavia kuukausittaisia lisäkustannuksia mm. lainan hallintamaksujen ja erinäisten korkojen muodossa. Vaikka näistä selviytyminen tuntuisi mahdottomalta, lainojen yhdistämisen avulla kuukausittaiset maksut voidaan saada huomattavasti pienemmiksi, ja selviät lainan takaisinmaksusta kunnialla - ilman maksuhäiriömerkintää!

Lainojen yhdistäminen on myös miellyttävä ratkaisu arjesta suoriutumisen kannalta. Mikäli maksettavia lainoja ja pikavippejä on kertynyt runsaasti on niiden maksaminen ajallaan haastavaa. Laskuja tipahtelee postilaatikkoon vähän väliä, ja lisäksi jotkut yritykset voivat käyttää sähköistä laskutusta. Arjen kiireen keskellä voi olla vaikeaa pysyä lukuisten eräpäivien perässä ja onnistua maksamaan laskut ajallaan. Maksumuistutukset ja -kehotukset aiheuttavat aina ei-toivottuja lisäkuluja ja voivat pahimmillaan jopa johtaa perintään, josta aiheutuu maksuhäiriömerkintä. Yhdistämällä lainat sinun ei tarvitse murehtia tästä lainkaan. Samalla oman budjetin suunnittelu ja laatiminen helpottuu huomattavasti, kun tiedät tarkalleen maksettavan määrän sekä sen, milloin lasku tulee maksaa.

Miten se onnistuu?

Lainojen yhdistäminen ei ole sen vaikeampaa kuin lainan ottaminen. Voit kääntyä perinteisen pankin puoleen tai hakea mahdollisuutta lainojen yhdistämiseen sähköisesti. Kilpailuta lainayritykset ja löydä itsellesi sopivin ja edullisin vaihtoehto. Lainan hakeminen on pääsääntöisesti ilmaista eikä hakemus sido sinua varsinaisesti vielä mihinkään. Voit tutustua rauhassa lainatarjoukseen, sen kuluihin ja ehtoihin ja valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Katkaise velkakierre tällä yksinkertaisella ratkaisulla ja vältät perinnästä ja ulosotosta aiheutuvat lisäkulut ja maksuhäiriömerkinnät!

Asiakkaiden post: Käyttölaina


messages.blogsearch

messages.blogcategories

NULL

0